Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Mivel az A csapatjátékról szól, így sztem igen. a játék alapvetően erre épül, miért kerüljön vki hátrányos helyzetbe, mert jobban szeret csapatban játszani mint mfként hiénázva felmenni??? amúgy a kockázat alapján akkor az mf hulláknak másfélszeres szorzó járjon rá, mert ők kockáztatnak a legtöbbet vakon
|
Gondoltam, hogy valaki felhozza, azt nem, hogy pont te
Na akkor nézzük, ha csak a csapatjátékról szól, akkor miért is lehetnek 1fős klánok?
(Itt ugyanaz a csak szerepel, minthogy valaki csak azért kapjon kedvezményt, mert csapatjátékos)
Semmi baj nem lenne, ha továbbra is max 10%-ot kaphatnának a szövetségesek, de nem ez a helyzet. Így olyan elvi lehetőségek merülnek fel, ami miatt inkább azt mondom, hogy akkor ne kapjanak semmit.
Másik oldalról: Az A-ban ha valaki éplistával, gyújtással segít a szövijének támadni, akkor se földet nem kap se kedvezményt. Így lejjebb se kapjon kedvezményt, örüljön a földnek.
Másik téma:
Én úgy vagyok vele, hogy aki 4000 kedvezményes hekit A-ig össze tudott szedni az meg is érdemli.
Taktikailag szerintem jobb lenne, ha lejjebb is gyűlne a kedvezmény, de akkor illene, hogy el is használódhasson. Mondjuk lehetne ott is kedvezményes fedezés: eredeti költség 90%-a, de max 225heki. Így mindenhol egységes lenne.
SZERK: Ja igen hulla, az külön kérdés, támogassátok ti is a hulla megerősítését, és nem kell 1,5-es szorzó