View Single Post
Old 03-19-2008, 07:39
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Feltételezem, borzasztóan hátráltatná az összes normál csoportos játékost, hogy ha anarchista csoportban minden hónap 1-én változna meg a név......... Tuti, káoszba torkollna tőle a normál.

Igen, adnék neki melót. Mondjuk havonta átírna 20-30 országnevet. mondjuk 2500 VIP-ért / ország. Szerintem 30 országnevet át lehet írni 1 óra alatt. Országonként 9 VIP kéne. 9 VIP 2250 Ft. (ok, abból lejön az áfa, meg gondolom a szolgáltató cégnek a jutaléka, vagy díja, kb 1500 azért csak maradna belőle...) Ez 45.000 Ft. Szerintem igen jó nettó órabér. Nem hiszem, hogy pont emiatt lenne unszimpatikus Atinak.

Egyébként ez az egész pont az Ő "védelme" miatt került terítékre, mivel azt szeretnénk elérni, hogy a topic témája a jövőben is elérhető legyen, viszont ne írkáljanak a játékosok csúnya hangú leveleket.

Amennyiben ez, mint folyamatosan elérhető lehetőség adott lenne, nem lenne oka senkinek sem panaszkodni. Így, mint egyszeri lehetőség, esetleg lehet rá oka, hiszen ha önhibáján kívül lecsúszott valaki a változtatási lehetőségről, az esetleg úgy érezheti, hogy kimaradt valamiből, és hogy mások miatt (az anyázókre gondolok) soha többé nem is lesz lehetősége arra, amire másoknak volt. Szerintem a kirekesztettség érzése minden embert demoralizál.

(Szeretném hangsúlyozni, hogy én itt voltam akkor, 500 VIP köröm is volt több országomon is, és nem éltem ezzel a lehetőséggel. Tehát nem érzem magam kirekesztettnek, vagy ilyesmi.)
Anyám borogass... a végén még szegény játékos a demoralizáltság érzésében felköti magát... Ennyire azért nem kéne...

Ati szerintem marha jól megtudja védeni magát ezt inkább bízzuk rá ok?

Az elejéhez. Azt sehol sem írtad ott, hogy a havi 1 az az anarchra vonatkozott volna. Az anarch nem érdekel, azzal kapcsolatban nem is idéztelek. Ne csúsztassunk már.

Az árakat meg szerintem szintén bízd Atira, az ő dolga.
Másrészről a zsebében kotorászni elég gusztustalan.