Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
A teljes körű automatizálás már le lett szavazva a topicon belül, és túlságosan nem kűzdöttem ellene. Tehát nem is lehet kérdéses, hogy ha esetleg mgevalósulna ez a dolog valamikor, valamilyen formában, akkor lenne benne egy manuális kontrol.
Attól függetlenül folyamatos lehetőséget kéne biztosítani erre, kivéve ugye a korábban említett 3 hónapot, amikor nem lenne névátírás.
Belemennék egy olyanba is, hogy a nevek minden hónap 1-én változzanak meg, függetlenül, hogy az előző hónapban mikor kérték azt. Így csak ahvonta 1x kéne megnézni, hogy volt-e változás a csoportban, ahol játszol.
|
A teljes kontrol nélküli automatizálás eleve baromság, ahogy Atit ismerem ebbe biztos nem ment volna bele, érthető okokból.
A folyamatost leírtam miért tartom nem elfogadhatóanak. Ha évente 1x van lehetőséged, addig gondolkodsz rajta, majd az idő pont előtt beadod a kérelmed. Ennyi. Addig lehet már a 3. új névjavaslatnál járnál...
A havi 1 is olyan hogy egy idő után biztos nem fogod nézegetni... A másik meg Ati tuti örülne neki hogy minden hónap elsejére fix melót adsz neki...