Thread: Segítség!
View Single Post
Old 03-18-2008, 21:39
Dawe Dawe is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

1) Megszídott? Mármint Ati, megszídtál? Csak szólj, mert nekem nem volt evidens.

2) A topic címe nem az, hogy "A Bálint barátja nem fair játékos", hanem, hogy "Segítség", persze a topic leírásába bele lehetne kötni, de:
"Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt..."
...elakadtam egy szerintem igen fontos gondolatmenetben...
"...és a tapasztaltabb játékosok segítenek."
...igen, látom, márha...

3) A kapott linkkel kapcsolatban, az utolsó sort idézném:
"Ha kérdésedre nem találtad meg a választ, akkor nyiss bártan neki új témát itt, és tedd fel a kérdésed."
Nem találtam meg és korrektebbnek tartottam, ha már egy meglévő és élő topicba írok, mintha én is nyitok egy újat, ami két hét múlva zárolásra kerül (tulajdonképpen ezt a topic-ot is megmentettem, ez már mártírság, hol a jutalom???). De jelezzétek, ha rosszul tettem!

4) Komolyan egyszerűbb volt visszakérdezni és egy linket küldeni, mint egy választ adni, nem teljesen értem (mert ha jól sejtem ezt a levelemet is meg kellett írnom és Ti is foktok rá valamit/valahogy reagálni, ergo: a fölös levelekkel egymás idejét pazaroljuk), bár szeretek írogatni és beszélgetni.

5) Alapvetően igazatok van és elnézést kérek, csak nem akartam nekiállni 200 hasonló témában keresgélni, de ha muszáj, hát muszáj.

+1) Mi lenne, ha a 200 topicból a tényleg buta kérdésekekkel foglalkozó (persze az én kérdésem is lehet buta, csak mondjuk erre a választ a sugó nem említi, de ha tévedek jelezzétek!) topic-okat törölné valaki és akkor valószínűleg a 200 redukálódna maximum 50-re... vagy annyira sem...

Mindenesetre köszönöm a konstruktív hozzászólásokat és remélem nincs harag!
Üdvözletem!