View Single Post
Old 03-18-2008, 21:16
Dawe Dawe is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Attól még, hoyg nem tud térkaput felderíteni meg lehet találni téged. De ez nem ide tartozik.
Már hogy?

Quote:
Azt nem értem, miért a szövetségi fórumba keresel ilyeneket és miért nem az eseményeknél.
Ez megint nem ide tartozik. De a szövifórum beírásai is törlődnek egy idő után.
Mivel az események "az elmúlt 3 napból" vannak, míg a fórum 5+ és az akkor még aktuális volt, az eseménylista már nem.

Quote:
A miért nem tudtad meglopni kérdésre pedig már megkaptad a választ 10K pontnál messzebb nem lehet lopni. (Vagy elvileg lehet, hogy nagyon sok bankja volt, és 0,01 aranyat loptál volna, ami már 0., vagy ilyesmi)
330. hely környékén vagyok, az értékem kb. 10K, a maximumot (200-at beírva) a pontokhoz a legfeljebb lévő ember akit látok (meglepő lehet, de a 130. hely környéke) rendelkezik kb. 15K értékkel. Természetesen felfelé kerekítettem, így még 5K sincs a különbözet, az messze áll a 10K-tól...

Quote:
ja igen persze az is hülyeség, hogy nem látja. Ugyanúgy kiírja a hullának, hogy sikerült ellopni 0aranyat. És akkor a szövije megkezdhetik a keresésedet.
Már írtam, de "már hogy"?
Lehet, hogy elvi zavarokban vagyok és ezért nem tudom, hogy az élőhalott mekkora egy isten faj, de ha ez így van, akkor ez a topic mégiscsak erről szól, valaki mondja már meg, hogy "már hogy???" !!!
Reply With Quote