Quote:
Originally Posted by Valezius
Attól még, hoyg nem tud térkaput felderíteni meg lehet találni téged.  De ez nem ide tartozik.
|
Már hogy?
Quote:
Azt nem értem, miért a szövetségi fórumba keresel ilyeneket és miért nem az eseményeknél.
Ez megint nem ide tartozik. De a szövifórum beírásai is törlődnek egy idő után.
|
Mivel az események "az elmúlt 3 napból" vannak, míg a fórum 5+ és az akkor még aktuális volt, az eseménylista már nem.
Quote:
A miért nem tudtad meglopni kérdésre pedig már megkaptad a választ 10K pontnál messzebb nem lehet lopni. (Vagy elvileg lehet, hogy nagyon sok bankja volt, és 0,01 aranyat loptál volna, ami már 0., vagy ilyesmi)
|
330. hely környékén vagyok, az értékem kb. 10K, a maximumot (200-at beírva) a pontokhoz a legfeljebb lévő ember akit látok (meglepő lehet, de a 130. hely környéke) rendelkezik kb. 15K értékkel. Természetesen felfelé kerekítettem, így még 5K sincs a különbözet, az messze áll a 10K-tól...
Quote:
ja igen persze az is hülyeség, hogy nem látja. Ugyanúgy kiírja a hullának, hogy sikerült ellopni 0aranyat. És akkor a szövije megkezdhetik a keresésedet.
|
Már írtam, de "már hogy"?
Lehet, hogy elvi zavarokban vagyok és ezért nem tudom, hogy az élőhalott mekkora egy isten faj, de ha ez így van, akkor ez a topic mégiscsak erről szól, valaki mondja már meg, hogy "már hogy???" !!!