View Single Post
Old 03-18-2008, 16:54
Druida Druida is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Attól még, hoyg nem tud térkaput felderíteni meg lehet találni téged. De ez nem ide tartozik.

Azt nem értem, miért a szövetségi fórumba keresel ilyeneket és miért nem az eseményeknél.
Ez megint nem ide tartozik. De a szövifórum beírásai is törlődnek egy idő után.

A miért nem tudtad meglopni kérdésre pedig már megkaptad a választ 10K pontnál messzebb nem lehet lopni. (Vagy elvileg lehet, hogy nagyon sok bankja volt, és 0,01 aranyat loptál volna, ami már 0., vagy ilyesmi)

ja igen persze az is hülyeség, hogy nem látja. Ugyanúgy kiírja a hullának, hogy sikerült ellopni 0aranyat. És akkor a szövije megkezdhetik a keresésedet.
ez nem teljesen helyes...

gyújtásnál, tekilopásnál, aranylopásnál, emberlopásnál, rúnalopásnál ha 0át viszel a távolság vagy egy varázslat miatt, akkor nem látja az áldozat. pl: gnómnál ha lopni akarnak tekit de nem tudnak, mert aktív a varázslat akkor nem írja neked ki hogy elloptak 0 tekercset!... amiket felsoroltam azokhoz detto ugyanez, a többiről nem tudok. viszont, ha pl tegyük fel nyersit szeretnél lopni vkitől, de 10körnél messzebb van, akkor azt írja ki neked hogy sikerült ellopni 0gabonát, 0 agyagot, 0 fát, és így tovább... viszont ha tekilopásnál, gyújtogatásnál, aranylopásnál, emberlopásnál, templomlopásnál nem hozol semmit a távolság miatt akkor ezt írja ki: sikerült bejutni az ellenséghez, de tolvajaink nem tudtak egyetlen tekercset sem ellopni!

viszont ha amiatt nem hozol tekit mert nincs neki, akkor azt kiírja neki: elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, stb tekercset...
remélem mindenki számára érthető

egy kis melléklet:
Embereidnek sikerült megszerezni 0 bála ételt, 0 tábla agyagot, 0 öl fát, 0 mázsa követ, 0 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet. (neki kiírja)
Silerült bejutni az ellenséghez, de embereid nem tudtak ellopni egyetlen rúnát sem. (nem írja ki az ellenségnél)
Sikerült bejutni az ellenséghez, de embereid nem tudtak aranyat lopni. (-||-)
Sikerült bejutni az ellenséghez, de embereid nem tudtak semmit ellopni! (-||-)

ha vmit elrontottam volna légyszi figyelmeztessetek!

javítás:
nem akarom kitörölni amiket eddig írtam mert hátha vki meg szeretné nézni a gyenge próbálkozásaimat, de tudom hogy nem jól írtam, csak gondolom mi lehet a dologban, de megfogalmazni nem

Last edited by Druida; 03-18-2008 at 17:31.. Reason: mert nem jóóó
Reply With Quote