View Single Post
Old 03-16-2008, 15:19
Topsy's Avatar
Topsy Topsy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Részletek rendőrségi jegyzőkönyvekből
A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fent nevezett személy a birtokában lévő lőszereket szétszerelte, azzal játszott, melynek során az a kezében elműködött.

Négyen voltak, három rendész és két németjuhász kutya.

Felszólításomra azt válaszolta, hogy azt csinál, amit akar, majd szoknyáját felkapta és hirtelen lekuporodva újra a lépcsőre folyatta. A szabálysértés ténye több méter hosszan csordogált.

Gyanúsítotti jegyzőkönyvből: Levittem az alagsorba és meg homoszexuáltam, amit éreztem iránta.

Ezennel a feljelentésnek helyt adok és bevallom, én követtem el Pistával azt a homok szexuális dolgot.

A férj nem tudta teljesíteni férfiúi kötelezettségét. A feleség késsel támadt rá, hasba szúrta, így akart véget vetni ennek az áldatlan állapotnak, csak felcsúszott kicsit a kés.

... ma azért nem jelent meg a munkahelyén, mert bátyja, .... felakasztotta magát és ott segédkezett.

Körözést rendelek el személy elleni lopás szabálysértés bűncselekménye miatt ismeretlen tettesnek, aki a Budapesti Keleti pályaudvaron ... sérelmére személyi tulajdon elleni lopás szabálysértése bűncselekményét módszer nélküli módszerével elkövette.

A ...-i faluszélen leszállított biciklis ember legudvariasabb cselekedete az volt, hogy nem vert meg.

A hullán a gatyáján kívül semmi személyazonossági igazolvány nem volt.

Nevezett nőszemély megérkezésünkkor csak a felszólításomra volt hajlandó a szoknyája alá, a lába közé erősített nagyméretű szatyorból előadni az eltulajdonított 3x50 dkg Karaván kávét.

A társadalmi tulajdont sértő bűncselekmények száma az utóbbi öt évben hullámzóan stagnált, a trend lefelé mutat.

Verekedéshez mentem ki, ahol a verekedő elküldött melegebb éghajlatra. Én elmentem, majd másodmagammal visszatértem.

A helyszínen a bizottság emberi bélsárral szennyezett gatyát talált. Valójában szaros gatya.

Észrevettem, hogy egy ember a hímvesszőjével szennyezi a környezetet. Felém fordult, és míg hímvesszőjét lóbálta, felszólítottam a cselekmény abbahagyására. Erre nyomatékosan felszólított az anyámmal való közösülésre. Kérem a lóbálást súlyosbítóként figyelembe venni.

A feljelentő szerint a nudistákat bevitték a rendőrségre, ahol megruházták őket.

Az elkövető vékony, csenevész volt, leginkább az "Iti" figurájára emlékeztetett.

A jog nyelve, a nyelv joga
(Egy jogászprofesszor gyűjtéséből)

Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség! / Bakay Kornél /
Reply With Quote