View Single Post
Old 03-16-2008, 12:47
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
arra az egy mondat Off-ra gondolsz?
mindazzal szemben amit Gee levezetett?

hello te , ugyanúgy személyeskedsz, pl velem.
hogy van ez? neked szabad? te számolásra utasíthatod a másikat ?

senkit nem érdekel ki mióta játszik 1 vagy 5 év, van aki 5 hónap alatt tanul annyit , mint más évek alatt sem.

egyetlen egy régi játékost sem láttam, hogy fejvesztve jött volna , hogy legyen névvátírás.
Az a csúsztatás, hogy van rá igény.
1x már bebizonyosodott, hogy minimális igény volt rá, és több kárt csinált,mint hasznot.
Egyrészt ki számít régi játékosnak?
Grabi és Gyula a régiek közül már jelezte, hogy őket érdekli. Engem érdekel, bár nem vagyok régi a nem egészen 3 éves múltammal. És még jópáran jelezték, hogy érdekli őket. Meg amúgyse értem a logikádat: ha a régieket nem érdekli, akkor nincs is rá igény???

Gee: a hód is sorszám alapján tartja számon az orikat, de én az Atién meg a Goldyén kívül csak a sajátomat tudom fejből. Ha valakivel bajom van azt mondom, hogy ezzel meg ezzel bajom van, nem azt, hogy 254332 megint beszólt. Szerintem te is így vagy vele. Ha viszont neked elég a sorszám, mert fejből tudod mindről, kit takar, akkor mire ez a nekibuzdulás a névváltásnak?

Az meg enyhén szólva is a dolgok elbagatellizálása, hogy felveszed a pontlistára, és látni fogod ha változott a neve, lévén nem kötelező épp veled egy csoportban lennie mikor nevet változtat.