View Single Post
Old 04-20-2006, 17:41
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Valaki korábban azt írta, hogy nem jellemző, hogy egy orira 2-3 toli rászálljon. Pedig az. Óriást és gnómot nem érdemes tekizni, tolit veszélyes lehet, marad a csoport jó esetben 10%-a célpontnak. Ők a törpék és az orkok, mert az elfek hiába jó hadisok lennének, kénytelenek tolizni. Ember is lehetne tűrhető hadis, mert a tükör mellett továbbra is elég neki kevesebb vari, helyette mehetne a sereg. De ha beleesik abba a 10%-ba aki nem óriás, nem gnóm, és nem tolis, akkor a tolis orik rendszeres vendégek lesznek nála.

Van tolis és van hadis orim, varizni pedig nem fogok, ez szinte biztos. Nem két körre lopom az esetlegesen felbukkanó orkot vagy törpét, azaz nem nagyon hagyok neki esélyt a visszavágásra. Nem fog 1k hekiből 100-at lebontani senki csak azért, hogy 2 körről megüthessen, arról nem beszélve, hogy ha mégis megteszi, eleve kevés eséllyel indul ellenem, és nem nagyon fogja bírni az én szövim csapásait se. Kivárhat esetleg, hogy majd elmegyek mellette, és akkor 2 körről üthet, mert ami engem illet, közelről már nem fogom lopni, de akkor sincs sokkal jobb helyzetben, mert tőle 6-8 körre az én korábbi helyemen már biztosan áll egy másik tolis, aki akaratlanul is segít nekem a védekezésben...

Nem bonyolódok számokba, de a hatékonyságot valamilyen módon tényleg változtatni kell, mert ez így nem jó.