Höh. Pali, remélem nem veszed tolakodásnak, de megkérdezem Tőled: Szerinted, ha nem lenne rá igény, akkor létezne ez a topic? Vagy lennének támogatói? Most mond ki magadban a választ.... Máris rájöhetsz, hogy kijelenteni azt, hogy egyáltalán nincs is rá igény, elég ... 'furcsa' nem? Főleg hogy a témát nem is én hoztam fel, hanem mások kezték el pedzegetni egy másik topicban, ez azért lett megnyitva, hogy amaz ne legyen leoffolva 0-ra... Tehát mondjuk ki: van rá igény! Aki ennek ellenkezőjét állítja, azzal nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni. Főleg, hogy olyan dolgokat hoznak be ebbe a topicba, aminek nincs hozzá köze.
De vissza a témához.
Jelenleg szélmalomharcot vívsz, mivel az alap javaslatban úgy szerepelt, hogy első évben egyáltalán ne lehessen, a második évtől kezdve maximum évente egyszer. Az is benne volt, hogy ha normál csoportban van az ország, igenis legyen leközölve (legalább 2 helyen) a régi és az új neve. Tehát a kívánalmaidnak teljesen megfelel a korábban részletesen összefoglalt javaslat. Mondjuk ennek csak örülök.
A javaslat normálban inkább a névjavításra van, anarchban meg a tulajdonoscsere maitt. Szerintem most a normál csoportos multisokkat ne keverjük ide, nyilván nem az a cél, hogy a normálban így próbálj meg kibújni az alól, hogy nem vehetsz/adhatsz át orit.