Gee: az első felével az a gond hogy 1. nem mindenki vipes, 2. nem mindenki függő mint te, 3. honnan veszed hogy névátírás közvben se a helyezése se az értéke nem változik?
A második felére, szal téged csak a haverjaid tartanak névről számon? Jah a H-ban biztos úgy referál rád mindenki aki az orid meglátja hogy:" jah 'tom a 234127..." Meg itt a fórumon is csak a regisztrációs sorszámodon szoktunk emlegetni /csak tudnám a Gee mióta szám/, a tanító néni is csak a személyiszámodon hívott ki felelni. Tudod itt se gépek játszanak gépek ellen, akkor pl név se kéne, minek?!
Mikor jött hogy egyszerre több országod lehet, akkor is enyhén zavaró lett mikor sokan sok oriból kezdtek irogatni, ha erre még rájön hogy aztán változtatni is lehet...
És képzeld mivel nem vagyok függő és rajtam kívül szerintem sokan nem azok, más dolgom is akad mint hogy a játékon lógjak mikor csak nethez jutok, nem vagyok hajlandó napi rutinként felvenni, azt hogy megnézzem aznap épp kinek szottyant kedve nevet átírni. Évente egyszer még hajlandó vagyok.
Másrészről ha pl 1 hónapig senki nem írta át lehet nem is nézek oda többet, aztán jöhet a meglepi.
Az automatizálás a legnagyobb baromság ebben a hülyeségben.
Atit meg nem zavraja, 1. infós a kódjaiba nem zavar bele mint a sorszámok átvariálása, 2. Nem játszik, /ok én se, csak mivel vmit itt eldöntötök az automatice megy a Q-ra is, nagyon nem örülnék ha ez ott megjelenne/
|