Thread: Travian
View Single Post
Old 03-15-2008, 10:55
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
mondjuk én a speeden a játék közepe fele, már top10 támadó voltam.. viszont ezért egy csomó ember játékélményét tettem tönkre.. abba is hagytam még a vége előtt.. mert akkor már nekem volt kínos, hogy olyan falvakat támadok, akiknek esélye sincs már a revansra.. szóval ez így nem játék.. nem is beszélve a klánok közötti kismillió kavarásról, amit nagyjaink taktikának hívtak
ez így igaz,én meg pont ezért játszottam egyedül. micsoda nézet különbségek.

tudod jól, hogy azon a szerveren amíg végleg ott nem hagytam azt a szart

én voltam a topp 1 védő, támadó, és a pontlistában is az első.

vagy 80-100 játékos törölt miattam a "farmolás miatt"
minimum 6-8 klán bomlott szét, csak azért mert rommá vertük őket ez további kb 100 törlést jelentett.
majd végezetül amikor abba hagytam, ugyanabból az okból amiért én, még törölt vagy 60 falu

összességében nem rossz

az én klánom volt az, ami miatt azt a barom szabálymódósítást be akarták vezetni, ami nem ment át a németeken, sőt kiröhögték a magyarokat

miután sikerült baráti viszonyt kialakítani mind a "buzihunterekkel", mind az adminnal, ( Darkman, pont olyan sötét, mint a neve )

egyetlen egy cél volt, hogy minél kevesebb fizető játékos vegyen részt a szerveren...

ha egyszer visszatérek oda egy klánnal, akkor csak az lesz a cél, hogy minél több ember kedvét vegyük el attól, hogy befizessenek egy olyan játékra, ami csak a pénz lenyúlására törekszik, a játék élmény nulla.

Sokan bírálták Ati-t, hog yígy a vipp körökre megy meg úgy...
próbáljanak ki egy igazi, pénzre utazós játékot, van belőle bőven.
egyből csöndben maradnak szerintem.

ilyen szempontból a hódító egyedülálló, pénzért nem tudsz meg venni a játéktól semmit, csak kényelmet.

Last edited by Hóhér; 03-15-2008 at 11:04..
Reply With Quote