View Single Post
Old 03-15-2008, 06:22
Fefe013's Avatar
Fefe013 Fefe013 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Dawe View Post
Üdv!
Egy kérdésem lenne a hozzáértők felé.

5/Q -ban játszom, meggömböztem valakit, előhalott, csak elittel, 30 millányi pénzzel (és némi gabonával). Nyitottam rá egy térkaput és tolvajokkal behatoltam. Se pénzt se semmit (gabonát és embert sem) nem tudtam lopni tőle, kapott (ezek után a kiváncsiság kedvéért) tűzgolyót, ezzel pontosan 0 embert sikerült megölnöm. Most jött a pláne, ugyebár nincs varázslója (mert élőhalottnak minek) úgyhogy nem tudhatja, hogy ki akarta kifosztani, de valamit tuti csinált, ellopott tőlem (csak egyszer, de akkoris érdekes) 100.000+ aranyat. Kérdem én HOGYAN??? Élőhalottal, szövi nélkül tud varázsolni és lopni, de tőle senki semmit? Jöhetne a válasz, hogy más volt, de nem! Egy térkapu volt csak nyitva, az is általam és felé. Ergo: más nem tudott lopni tőlem.
De feltételezzük, hogy hülye vagyok és nem vettem észre, hogy 10 körig nyitva volt rám egy térkapu (persze naponta csinálok térkapu-felderítést és az ugye az 5/Q -ban bőven elég, mert a 10 körös térkapu 30 órával egyenlő), de a tolvajlás elleni védelmet hogy oldotta meg? Ha van rá valami módszer, akkor arra kiváncsi lennék!

A válaszokat előre is köszönöm!
Milyen messze van tőled? /távolság és sok bank miatt nem jött pénz, és a hullák elleni emberlopásnál is kevesebbet hozol, minél messzebb van/, v közben elköltötte a pénzt...
csin egy gömböt, h nem lépett e azóta szövibe v tényleg volt rád kapu, esetleg a szövijeidre, ha vannak...

A Száműzött visszatér! (#708833)

Last edited by Fefe013; 03-15-2008 at 07:34..
Reply With Quote