View Single Post
Old 03-14-2008, 20:25
tulip tulip is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
En vagyok egy amerikai ingyenes sakkszerveren
Gratulálok.

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
es ott az a policy, hogy ami handlet(itt: orszagnev)-et valasztottal, az orokre megmarad, atirni nem lehet. Egyaltalan!

Epp amiatt, ami a hodban is van, sok ember notify, censor, noplay listjen szerepel a neved(!), ami azonosit, es ezzel siman kikerulod ezt mindet.
Lehet, hogy félreértem, de szerintem a hódban ezt a szerepet a sorszám játsza.

Nem látom át, hogy mennyi embert érintene negatívan ez az esetleges lehetőség, amennyiben csak néhány ember változtatna országnevet. Aki meg el akarja kapni a másikat annyira, hogy kifizetne csak ezért 5000 forintot és majdnem 1 évig gyűjtögeti hozzá a köröket, az megtalálja a módját máshogy is. Pl. indít egy új országot.

Másik rossz, az Goldy hsz-ből jött le számomra (bocs, ha félreértelmeztem volna), hogy egyúttal a haverok is el-el tünedezhetnek. De ennek az oka csak az lehet, hogy valóban el is akarnak bújni. Másrészről meg az, hogy ha valakit keresünk, valóban meg lehetne találni egy névváltós listán (Grabi írta).

Szerintem eddig minden elhangzott ellenérv meg lett cáfolva. Igazi hátránya egyelőre nem derült ki, de lehet hogy van neki.

A másik részről a kérdés az, hogy miért lenne erre az egészre egyáltalán szükség?

Last edited by tulip; 03-14-2008 at 20:32..