Elmondom en is a velemenyem errol az egeszrol.
En vagyok egy amerikai ingyenes sakkszerveren admin( ez nem a reklam helye), es ott az a policy, hogy ami handlet(itt: orszagnev)-et valasztottal, az orokre megmarad, atirni nem lehet. Egyaltalan!
Epp amiatt, ami a hodban is van, sok ember notify, censor, noplay listjen szerepel a neved(!), ami azonosit, es ezzel siman kikerulod ezt mindet.
Nagyon extrem esetekben lehet csak atirni, pl: buta voltal, es a sajat nevedrol csinaltad, amit mar nem szeretned, hogy tudjanak, pl Johnsmith, vagy esetleg olyan buta voltal, hogy no letedre a Sexygirl-t valasztottad, es nagyon sokan zaklatnak, esetleg nyilvanvaloan elgepeltel vmit...
Szerintem a hodito normal csoportjaban is hasonlo szigorusag kellene.
Hiszen, ugye, a nevet, amit regisztraltal, Te csinaltad magadnak, igy azt nem tudod mondani, hogy "de hat mar nem tetszik". Vagy ha igen, torold.
Esetleg nagyon megtetszik egy nev? Ez esetben regelj uj orit, es ha zavar a sorszam, vegyel azt...
Nem latom, hogy a normal csoportban miert kellene ezt megengedni. Maximum a fent emlitett esetekben, pl elgepeles, stb... Akkor is csak apro modositasokat..
Nekem a vip koros megoldas sem tetszik, egyszeruen nem engednem. Tenyleg az orszagnev azonosit egy orit, es ha az megvaltozik, senki sem fog bogaraszni mindenfele listakat hogy ki, mikor kire valtoztatta... Plane ha tobbszor.
Szoval szerintem ez egy nagyon rossz otlet.
Anarchban nem erdekel, ott ugye orszagatadas se tilos, szoval ott elvileg indok is lenne ra...
De gee beirasai, hogy ez 99%-ot nem zavar...
Nem a fenet, szerintem epphogy 99%-ot zavar