Egy kis számítás:
26 csoport van a Hódítóban.
1/x, 1/A
2/B , 2/C , 2/D
3/E , 3/F , 3/G , 3/H , 3/I
4/J , 4/K , 4/L , 4/M , 4/N , 4/O , 4/P
5/Q , 5/R , 5/S , 5/T , 5/U , 5/V , 5/W , 5/X , 5/Y
Ebből 5-ben nem lehet országod.
1/x
2/C
3/F
4/O , 4/P
21-ben viszont lehet.
1/A
2/B , 2/D
3/E , 3/G , 3/H , 3/I
4/J , 4/K , 4/L , 4/M , 4/N
5/Q , 5/R , 5/S , 5/T , 5/U , 5/V , 5/W , 5/X , 5/Y
Ebből 4 Anarchista szint létezik.
2/D
3/H
4/M
5/Y
Tehát a Normál játékot 17 csoport fedi le.
1/A
2/B
3/E , 3/G , 3/I
4/J , 4/K , 4/L , 4/N
5/Q , 5/R , 5/S , 5/T , 5/U , 5/V , 5/W , 5/X
(Remélem, nem tévedek, és ennyi játszható csoport van. De ha kevesebbet vettem alapul, akkor az csak az ellenzőknek lesz előny. Ha a fenti adatok hibásak, akkor elnézést! Kérem, ha valaki észrevesz valamit, hogy elírtam, jelezze, és javítom!)
2 hónap alatt 57 ország kért névátírást.
Ha ezt megnézzük 9 hónapra (azért 9, mert december január február = sorszámlicit, tehát akkor nem lenne névátírás a javaslatok szerint), akkor 257 ország jöhet ki éves szinten.
(256,5, felfelé kerekítettem. Ennyi nem lesz, ugyanis akit az egyszeri, vissza nem térő alkalom nem hatott meg, azt ezután se fogja. De legyen, számoljunk a legnagyobb valósnak mondható számmal!)
Tehát a várható szám az 257/17. Ez 15 országot takar csoportonként.
15-ből kb 8-cal kerülsz kapcsolatba, abból mondjuk 4-gyel olyan rossz lesz a viszony, hogy bármikor kitörhet a háború, tehát a későbbiekben oda kell rá figyelned, ugyanis akivel nem kerülsz kapcsoaltba, és nem érdekel az orija, és őt sem érdekli a tied, annak a szempontodból totál mindegy, hogy megváltozik-e a neve, vagy sem. (Átlagos adatok, felfelé kerekítve.)
4 ország szerintem nem jelent káoszt. Főleg nem az ellenpéldaként felsorakoztatott (Normál csoportokhoz képest) óriási méretű csoportokban nem.
A fenti számok az ellenzők miatt kerültek kikalkulálásra (lévén, hogy történt arra való hivatkozás, hogy csak 2 hónap állt rendelkezésre), ugyanis a valószínűsége annak, hogy ez a bizonyos 257 ország megváltoztatja a nevét, minimális!
Már csak azért is, mivel a 'névátírni akarók' közül 57-en már átírták a nevüket. Tehát máris 200-ra csökkent a szám. Tovább csökkenti az, hogy akit 2 hónap alatt nem érdekelt, azt ezután sem fogja érdekelni ez a dolog. De ez csak elmélet. Bár totál reális! Mindenesetre a számok azt mondják, hogy durván 200 ország fog nevet változtatni.
Last edited by [HTPA]GeeForce; 03-14-2008 at 11:42..
|