1x tippeltem, azóta konkrét számokkal számolok. De te erre azt mondod, hogy "azóta is lököm a sódert". TE hívod sódernek a valós adatokat. Mivel ÉN valós adatokról beszélek.
Az időket is TE kevered. Volt egy tipp, hogy hányan íratták át a nevüket. nemsokkal utána vettem a fáradságot, és kikerestem Nektek a valós számokat. De TE még mindig azzal jössz, hogy káosz... Fel szeretném hívni a figyelmed, ha még az én tippem igaz is lenne, tehát nem 57, hanem 100-200 ország íratta volna át a nevét, még az is nevetségesen minimális szám az össz országlétszámhoz képest.
A mondanivalóm nem szakadozott, mivel határozottan egy felé mutat, és a céltól nem hagyom magam valótlan sületlenségekkel eltántorítani.
A mondanivalóm nem verklizett, mivel minden egyes felmerült javaslatra reagáltam, és az alap ötletet a felmerülő módosítási igényeknek megfelelően hsz-ről hsz-re módosítom.
Jelen, és jövő között, létező és nem létező között különbséget teszek.
Mégpedig előre vetített mutatószámokkal.
Aki nem tesz különbséget, az te vagy, ugyanis valótlan jelennel vetítesz előre egy még valótlanabb jövőt!
Az én álláspontom az, hogy nem szaporodnak el a névátírások, főleg, hogy a múltkori szituációhoz képest brutálisak lesznek a követelményei, és a múltkori, jóformán viccesen lágy követelmények (alacsony vip, azonnali átírás, stb..) ellenére sem lett káosz sehol. Főleg nem az emlegetett normál csoportokban.
Ha nem fér a türelmedbe, hogy normális kifogást hozz fel azon kívül, hogy "hát én lusta vagyok felírni 2 nevet a 'Jegyzetek' menüpontba", akkor valóban nincs miről beszélni. Mert eddig ennél értelmesebb ellenérvet nem nagyon hallottam.
Ki hozta fel azt, hogy őt 10 körről támadják meg, hogy 9 köre van átépülni, és még utána meg is tölteni az üres helyeket?
Ki hozta fel, hogy nem kívánja használni a Jegyzetek menüt?
Ki hozta fel, hogy 4 másodperc alatt ő végignyomkod 20 másodpercnyi utasítássorozatot?
Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak, de nem én voltam az. Sajnos az ellenzők között vannak olyanok, akik bármilyen sületlenséget bedobnak a 'kosárba', csak nehogy véletlenül igazam legyen.
A következő kitaláció mi lesz? Hogy ha velem egy csoportban van az országa, akkor leállnak a tanyáinak a termelése? Egyszerűen csak be kéne vallani, hogy a témától igencsak távoleső, erősen megkérdőjelezhető dolgokkal próbálják szabotálni a topicot. Amint ezek abbamaradnak, visszatérhetünk a normális kerékvágásba.
|