View Single Post
Old 03-14-2008, 09:16
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Igen, tippeltem egy számot. 100-200. És nem sokkal utána konkretizáltam ezt a számot. Hogy kerek szám elgyen, FELFELÉ kerekítettem, 60-ra. Tehát az én hasraütésem sokkal durvább volt, mint a valóság!

Bemásoltam az átírt nevű országokat ebbe a topicba. Megnézheted.
Beírtam, hogy ez hány darab. Pontos darabszámra. Megnézheted.
Minden egyes szám, amit te "lökött sódernek" hívsz, valós adat, Ati topicjából másoltam ide.

Ennek ellenére Te vagy az, aki még mindig káosszal riogat. A valóság megmutatta, hogy szó sincs káoszról. Én azt mondom, hogy nem lesz káosz, és erre számszerű bizonyítékom van. Te azt mondod, káosz lesz, amire semmi bizonyítékod nincs.

Off: Szerintem az 1/x és a 2/C csoportot ne hozzuk be ebbe a topicba. On:
:'(
A kifogásolt számok helyett említesz egy másik, nem kifogásolt számot. A sódert Ati szövegére érted, míg én szinte az összes többi szakadozott, verklizett mondanivalódra. Az időket is kevered, nem csak a hsz-eket. Tudtam h nehéz lesz veled bármit is megértetni, de ha már jelen és jövő; létező és nem létező között sem teszel különbséget, értelmetlennek találom bármit is mondani neked. Sajnálom, de ennek folytatása sem a megbeszélések témájába, sem az én türelmembe nem fér.