View Single Post
Old 03-13-2008, 14:01
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Ami szerintem elfogadható lenne:

1 évnél fiatalabb ország nevét ne lehessen változtatni.
Egy országnak egyszer változhasson a neve
500 vipkör, és legyen még min 1500 az orin.
Egy évben egyszer- esetleg kétszer, de jól meghirdetett időpontokban személyes névátírással, és egyben kilistázva a változott neveket, nem automatikusan amikor valakinek épp eszébe jut.

Az elsőt gondolom, nem kell indokolni.
A második: anarchban adják-veszik az orikat, de normálban nem. Ha valaki elszánja magát a névváltásra mert az eredeti nem tetszik neki, legyen benne annyi felelősség, hogy másodikra olyat választ amivel hosszú távon kibírja.
500 vipkör meg szerintem elég. Úgymond költségtérítés a pluszmunkáért, nem pedig üzlet mint a karácsonyi sorszámvásárlás. 1000 kör még az elfogadható kategóriába esik, de ez a 3-5k ez túlzás, lássátok be.
Meggyőződésem, hogy az automatikus névváltás kaotikus állapotokat hozna a normál csoportokba- ahol nem az a lényeg, hogy a "hottentotta-hulla-1" nevű orit "Gee a király 13"-ra kell váltani- ahol többnyire egészen ismeretlen nevek fognak megjelenni.

Gee, L-ben most 1900 ori van, B-ben közel 1200. A G-t most nem tudom, de az se kicsi. Te képes vagy szintlépéskor ezeket mind átnyálazni, változott-e valakinek a neve? A harcra felkészülést meg elég gyerekesen értelmezed, már bocs. Ha megyek felfele, és ott van előttem egy ellenségem nem fogom beelőzni, hogy aztán alulról jöhessen nekem, hanem ütöm amíg el nem szabizik míg jobb helyzetben vagyok. Ez spec elég körülményessé válik ha nem tudom, hogy kit takar egy név...