Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Normálban visszajövök 3 helyen is hétvégén, anarchban meg most is bent vagyok.
Általában nem tudom hogy kell rákészülni, mert mindig rá vagyok készülve. Ha meg így is levernek, így jártam, béna voltam. De annál jobban úgyse tudtam volna rákészülni, lévén hogy 1 körről illik támadni, és 9 kör átépülni. Ha laábontok, alámbont ő is, és így tovább.
Azt az egyet nem látom az egészben, hogy egy támadás sikerességét, vagy éppen sikertelenségét hogyan befolyásolja az ország neve?
Olyan totál mindegy, hogy ki jön neked, ha befér nem? Ha meg lepattan akkor is. Ez nem befolyásoló tényező. És mint mondtam, a szintlépés utáni védelem alatt bőségesen van ideje az embernek körbeszaglászni az új szinten.
|
Azért ez nem egészen így van... ha már messziről látod, hogy közelednek több időd van mint 9 kör. Hadihelyzetben jobban kiélezem az országomat. Ha hadis országok jönnek arra gyúrok ha varis/tolisok akkor arra...
izé, hogy kell 1 körről támadni?

Normálban mindenképpen nagyon szigorú feltételekhez kötném a névváltoztatást és tényleg jó lenne ha a pontlistán valahogy jelezve lenne az ország mellett, hogy nevet változtatott...