Figyi, ez a lehető legrosszabb érv.
Ezzel azt mondod, hogy csak akkor vagy felkészülve a csatára, ha ellenség van a közelben....
Remélem, ezt csak az irántam táplált ellenszenv mondatja veled, mert ha ez tényleg így lenne, akkor nagyon szomorú lennék.
Szóval úgy kell érteni, hogy te úgy játszol, hogy totál teszel az országodra, semmi védelem, semmi odafigyelés, csak akkor, ha ellenség van a környéken. Ne haragudj, de ezt nem vagyok képes elhinni.
Ez a topic nem anarchista csoport miatt merült fel.
Sőt, ennek nem is én lennék az igazi szellemi atyja, hanem egy másik topicban több játékos által támasztott igény miatt nyitottam, hogy a másik - egyébként másirányú - topic NE legyen szanaszét offolva emiatt a téma miatt.
Más:
Ha szintet lépsz, akkor védelem alatt fogsz állni. Elég sokáig. Nem hiszem el, hogy nem lehet átnézni pár országot, hogy nevet váltott-e.
Kőkeményen 20 másodpercembe került kikeresni itt, a külső fórumon a múltkori névátírtak listáját...
Most arról próbálsz meggyőzni engem, hogy a KÉNYELEM kedvéért, te nem vagy hajlandó mondjuk 1 percet rászánni arra, hogy ha ismeretlen országnevet látsz magad körül, akkor arra rákeress a külső fórumon.
Főleg, ha az a javaslat is érvényesül, hogy ne csak a külsőn lehessen elérni az átírtak listáját, hanem a játékon belül is.
Ezt az egészet értsem úgy, hogy 3-4 kattintást már nem vagy hajlandó bevállalni az országod jövője érdekében?! Ez képtelenség.
/ui.: Nem javaslom az anarchisták sértegetését, tekintve, hogy a normálban is játszunk. A legtöbbször eredményesebben, mint a magukat istenítő normál csoportos játékosok. Úgyhogy a "bohóckodás" jelző talán nem a legmegfelelőbb. Majd ha darabokra szedsz, utána nevezheted a játékunkat bohóckodásnak. Addig nem javaslom./