View Single Post
Old 03-13-2008, 08:27
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Azért egy kicsit gondolkodjunk már.. Ha egy új lehetőséget kevesen használnának ki, akkor esetleg nem kéne időt és energiát pazaroltatni a fejlesztésére. Ha meg mégis lenne kihasználtsága, akkor lásd fönt.

Egyébként ilyen 'meggyőző' számokat én is tudok szülni. Mondjuk kb 3000 aktív játékos van a Hódban aki vipel is, ebből ama emlékezetes átírási idő alatt (ami mondjuk 2 hónap volt), jelentkezett 67. Egy évre vetítve tehát a játékosok 10%-a változtatna nevet, ha ez ingyenes volna.
Látom, elkötelezted magad, hogy bárki bármit is mond, te veszett vadként fogsz ellene tiltakozni.

Közlöm, hogy az ilyen 10%-os rátáid RIOGATÁSNAK minősülnek, ugyanis ELŐRE VETÍTESZ VALAMI ROSSZAT, ami szinte kizárt, hogy megtörténik!

Nem kéne falra festett ördöggel rémítgetni a játékosokat.

2 hónap alatt (legyen kerek szám) 60 országra kértek névátírást.

Te most azt mondod, hogy csak azért ennyi, mert nem volt rá 1 év.

Szerintem akit 2 hónap alatt nem érdekelt ez a téma, az 1 év alatt se változtatna!

Tehát én konkrét, valós számokkal támasztom alá a véleményem, te pedig olyan számokkal, amire SEMMILYEN bizonyítékod nincs, és azt a látszatot próbálod kelteni, hogy az egész pontlista a feje tetejére állna egy ilyen lehetőség bevezetése után.

Szeretném tudni, hogy hány országodon van 3000 VIP kör? Szeretnélek tájlékoztatni, hogy nekem 0 ilyen országom van. Egy sincs! Pedig van egy pár országom... Olyan is, ami Isten tudja mióta van szabin, és csa gyűlik rajta a VIP...

Csak hogy még egyszer nyomatékosan felhívjam a figyelmed bizonyos VALÓS adatokra:

Amikor ez a lehetőség volt, a javítás INGYEN történt, a névátírás pedig 500 VIP körért! És a névátírás folyamatos volt, tehát akár 5x is vehettem volna új országnevet. Totál olcsón! Ilyen feltételek mellett 60 ország neve változott meg!

A mostani javaslatösszesítés során ott tartunk, hogy:
- újonnan regisztrált ország csak a 2. évben változtathat először!
- utána is csak évente 1x lehet váltani!
- 3000 VIP körbe kerülne egy névátírás! (300-ba egy javítás, ami 1-2 karakter max!)

Ezzel szemben te azt állítod, hogy ilyen brutálisan szigorú feltételek mellett azonnal káoszba torkollnak a pontlisták.... (???)

Ha ez nem riogatás és mások megtévesztése, akkor nem tudom mi az!!