View Single Post
Old 03-13-2008, 08:20
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Reni View Post
Volt már abból kellemetlenségem, hogy olyan ütöttem akit nem akartam, mert megváltoztatta az országai nevét teljesen más névre .... annyira zokon is vette hogy törölt is, pedig régi játékos volt, sok éve támogatta a hódítót a vipjeivel.

Ha mégis belenne vezetve,/ amit nagyon nem szeretnék/ akkor amikor a neve fölé rakom az egér mutatóját megjelenhetne a régi neve/nevei, ne kelljen utánaásni minden névnek külső fórumon, hogy ez most változtatott név e vagy sem.
hát ezt a törléses dolgot picit túlzásnak érzem, de ha tényleg így volt akkor meg meg is érdemli. sztem nem te tehetsz a törléséről, hanem ő, hogy már beleunt a játékba és csak egy ürügy kéne...

az ötleted amúgy tetszik, de véleményem szerint meglehetősen erőforrás igényes, mert minden pontlista frissitésnél betöltené a neveket is
de ha Ati megcsinálja nekem mindenképp tetszene. amúgy ha ezt nem is, de egy linket esetleg lehetne csinálni a pontlistából,hogy kik váltottak nevet. és ott egy kereső funkciót esetleg a kényelem miatt(névre, vagy sorszámra).

a teljesen automatikus átírás nekem se tetszik.
sztem jobb lenne, ha úgy menne mint az e-mail,hogy 30nap átfutási idő, és esetleg ezalatt kell egy jóváhagyás az admin felöl.