View Single Post
Old 03-12-2008, 16:49
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Első sorban az lenne a cél, hogy az elírásokat ilyesmit lehessen korrigálni. Kisbetű-nagybetű, 2 betű felcserélése, stb stb...
Meg is mondom, h miért nem hiszem. Mert elírás kijavítását nem évente tennénk, hanem csak amikor először észreveszik.

Quote:
A teljes névátírás meg még mindig nem értem miért olyan borzalmas. Mit kell megjegyezni, én nem értem még mindig.
Az ori nevét. Érted?

Quote:
2 év számomra hosszú időnek tűnik. Nagyon hasszú ahhoz, hogy a pontlista totál átalakulásától kelljen rettegnie bárkinek. Szerintem ez riadalom/riogatás.
Nincs semmi riogatás. Ha át lehet írni a neveket, akkor át is fogják írni. Riogatás az, amikor előre nem látható rossz dolgot jósol vki. Ez viszont előre látható.

Quote:
Ha 2 év alatt 1x átírom a nevem, ráadásul az fel van tűntetve a hódítóban, akkor elképzelhetetlen számomra, hogy ez hatalmas zavart keltsen.
Az olyanoknak akik naponta 24x átnézik a pontlistát, hogy ki merre mozdult, milyen új számok, nevek jöttek, azoknak nem lesz zavaró. A maradék 99% játékosnak igen.

Quote:
Az egyszeri átírás meg félmegoldás, mert felmerült az anarchista csoport, ahol akár évente, félévente is gazdát cserél egy ország.
Anarchista csoport esetén az ellenzők száma: nulla. Javíts ha tévedek.

Quote:
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha évente 1x lehet cserélni nevet úgy, hogy az első évben egyáltalán nem lehet, és még sokba is kerül.