Synk, teljesen megértelek, esküszöm!
És nem csak anarchról, hanem normálról is beszélek.
Az időkorlátok, és a magas VIP követelmény mind anarchban, mind normálban elejét venné a névátírósdi játéknak!
Mellesleg nem hiszem, hogy valaki eltölt minden szinten 1 évet, csak azért, hogy átírhassa az országnevét a majd választandó fajra.
Aki évente lép szintet, az meg szerintem téged nem fog veszélyeztetni. De nagyon mást sem.

Szerintem még a lassú csoportban is gyorsabban léptem szintet, mint 1 év.
A lassú csopis orim most 2/B-ben van, 3 lassú csoporton ment át, és 15 hónapja regisztráltam. Q tetején még termelgettem is kicsit, és E-ben meg B-ben rengetegszer voltam szabadságon.
Szóval érzed, hogy nem fog valaki nevet váltani szintlépésenként.
Semmit nem kell memorizálni. A haverjaidnak úgyis tudod a nevét alapból, ha átírja, gondolom szól neked. Meg amúgy is észreveszed abban a pillanatban. Meg elméletileg ki is lenne írva mind a hódítón, mind a külsőn hogy miről mire változott.
Az ellenségeidet úgyis tudod, hogy hol vannak, senki nem tűnik el a pontlistáról. Ha gömböd van róla, agy valaha is csináltál vele valamit, akkor a pontlistán ugyanúgy ottmarad mellette a kis zöld / sárga / piros téglácska. Egyszer kell megjegyezned, hgoy átírta a nevét.
A csoportban a klánok egyben maradnak. Ha csak egyszer is csináltatok klánfelmérést, látni fogod, hogy az ugyanaz az ország.
Támadáskor és védekezéskor meg alapból körönként menti az ember egy külön TXT file-ba a pontlistát maga körül. Figyeled KV előtt, meg KV után, hogy kinek hogyan változott a pontszáma, stb..
Nagyon szigorú feltételek mellett szerintem egyáltalán nem kavarná meg az életet. Se anarchban, se normálban!
Anarchban se lenne névátírkálás állandóan, ha egy új orit csak a 2. évben tudsz átnevezni, és marha sok VIP-be kerül...
Senki nem szórakozna névátírogatással, mondjuk 2000 VIP körért. És próbálom érzékeltetni, hogy az évenkénti névcsere hihhhhhetetlenül ritka! Szerintem egyáltalán nem kell félni ettől ilyen szigor mellett!