Quote:
Originally Posted by Rebellis
Egyet értek ezzel a részével.... (Nem igazán szeretek Synknek igazat adni   )
De én azt hozzá tenném,hogy egy naptári évben egyszer és közzé téve a változás mint utoljára és akkor nyomon követhető.mindenkinek és nincsenek azok a gondok amiket fentebb már taglaltak.Hogy mennyi vipért?Ez az oldala nem érdekel, annyi amennyi fedezi a fáradságot és megéri az ori tulajnak..
Részemről csak így fogadom el a felvetést.Szavazni majd akkor fogok igennel vagy nemmel ha látom a végét...
|
Azzal, hogy 1 országnak összesen 1x lehessen változtatni a nevét, nem értek egyet, ha mondjuk lenne benne éves limit, és csak 1 évnél régebbi országnak "jöjjön fel" ez a lehetőség. Szerintem ez elég hosszú idő így együtt ahhoz, hogy már ez önmagában meggátolja a sorozatos névcserét.
VIP: Tál sok ne legyen, hiszen mondjuk 2500 VIP kör felett szerintem az ég világon senki nem cserélne nevet. Viszont 500 alatt meg túl sokan. Valahol a kettő közé kéne lőni. És mindenképpen különbséget kell tenni az elgépelések javítása és a teljes névváltozás között.
Reb: Van olyan 3. lehetőség, hogy tetszene, csak nem a jelenlegi véleményekkel.

Persze az álláspontod totál oké. Reméljük hamar kialakul egy elfogadható álláspont.