Más játékok nem érdekelnek annyira, mert halálra idegesítenek, hogy fél éve játszom vele, (VIP nélkül) aztán jön a kis kö...g, 3 hete játszik, de tele van pénzzel, és szétaláz engem, csak mert olyan cuccokat vesz lóvéért, amit én sose fogok tuni elérni a játékon belül.
Éppen ezért csak poénból játszom más játékokkal. Bár mostanában még poénból sem.
Az indulatok levezetése miatt gondoltam erre a dologra.
Hiszen ha ez egy minden nap elérhető funkció lenne, senki nem "anyázhatna", hiszen bárki, bármikor, önszántából átírhatná a nevét. Az "anyázók" csaoportja is.
A zéróstartért sem anyázik senki, vagy az újraindulási lehetőségen sem. Sőt, a szintlépéseen sem...
Jön felém a sereg, és újrázok... Vagy szintet lépek... Vagy zérózok... Lehet, hogy sose találkozom többet azzal az országgal, amivel háborúban voltunk....
Szóval ha ez egy automatikus, legális, és DRÁGA mulatság lenne, elkopnának az elégedetlenkedők...
2500 VIP az azért nem kevés, valljuk be. Aki meg 200 VIP-ért javít, azt meg úgyis megismered a pontlistán, az "nem tűnik el".
/egyébként meg igenis ne legyünk lusták a neve mellé odaírni a sorszámot, hiszen a sorszámmal játszom, ha varázsolok sorszámot írok be, ha lopok akkor is, ha támadok akkor is, ha szövetkezem akkor is, sőt én még a keresőben is sorszámra szoktam keresni/
|