Quote:
Originally Posted by Ati
Amikor én ezt a névváltoztatási lehetőséget kitaláltam, arra gondoltam, hogy ez egy jó dolog lesz. Hiszen minden akció, és minden lista a sorszám alapján van a játékban tárolva, ezért nincs olyan, hogy valaki ezzel elbújik. Ha más lett a neve, akkor ez a pontlistában is látszik, nem kell külön felvenned, a hadüzenetek és szövetségek is megmaradnak, az országról addig összeszedett minden információd is megmarad. Szóval nem láttam semmi hátulütőjét ennek. De mivel minden egyes országnál nekem kell kézzel átírni a nevet, a folyamat nem automatizálható, ezért ennek nyilván kell, hogy legyen valami ára, hogy ne KisPistike félpercenként váltson nevet, csak mert az milyen mókás dolog, és ne is akarja mind a 200 anarchista országának a nevét átírni, amik aztán holnap úgyis törlődnek. Ezért került az átírás X vipkörbe. Már nem is tudom mennyi, talán 500.
|
Infós szemmel nézed

Én pl anno nem támogadtam ezt a név átírósdit, utánna is lehet nézni, csak abban az esetben ha elírta, vagy nem elfogadható volt csak már x idejen játszott vele vidáman.
Nem számok alapján jegyzem meg az orikat, hanem a neve alapján számomra ez azonosítja, ha változik a neve olyan mintha eltűnt volna. Most vatorásszam hogy jájj ki is volt ez?
Én nem vagyok gép

Ez csak egy meglátás volt a másik oldalról