Quote:
Originally Posted by N.a.t.
szia Synkel.
Am én is örülnék ha nem offolnánk tovább, várom a véleményeket, hogy mitől vérpro a vérpro, vagy hogy miről lehet felismerni.
|
Kicsit megkésve, de az öreg BeeLord is kifejtené véleményét. Persze mondhatjuk, hogy csaltam, hiszen végigolvastam a topicot és az eddigi vélemények valamelyest alakítottak az alapmeglátásomon, de ettől most tekintsünk el.
Ha jól emlékszem, Pepa írta, hogy a "vérprofi" tud veszíteni. Ez szerintem az első lépés. A második, hogy tud nyerni. Lehetőségek ugyanis mindig vannak, a kérdés csak az, hogy ezeket milyen arányban veszi észre és használja ki az embernek fia/lánya. "Vérprofi" és győztes típus az, akinél ez az arány magas értéket képvisel. Ez persze nem csak a hódítóra igaz, hanem úgy általában mindenre.
Ezután jönnek a hódítóhoz szükséges apróságok: idő, a játék ismerete, jó csapattársak.
Szerintem persze.
És ismételten csak szerintem, de a csalás a játék szerves része, és egy szint után elkerülhetetlen. A kérdés csak az, hogy a játékos tud-e úgy csalni, hogy ne legyen belőle baja(értsd áthelyezés, vagy törlés). Ugyanis ahogy Remedy mondotta volt, ez sem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.