Azért nem az automatikus védelem minél hamarabbi bekapcsolását javasoltam én, mert az szerintem nem oldja meg a dolgot... egy jó tolis ilyen esetben egyszerűen csak azt csinálja, hogy 2x lop, vár 1 kört, és lop megint 2x... és ez egy térkapu 10 köre alatt igencsak ott lesz a 7 lopásnál, amivel gyakorlatilag ugyanúgy kicsinálja az orit, csak nagyon kicsit lassabban...
Amúgy az én teki lopásos táblázatom nem végleges, természetesen ha van valakinek hozzá ötlete, akkor megírhatja!
Amúgy én ha a teki lopás korlátozás be lenne vezetve, akkor 1 dolgot csinálnék még... megváltoztatnám azt a szabályt, hogy ha a tolvaj és a célpont között van 10e pont különbség, akkor nem tudsz semmit lopni és ezt szintenként lebontottra változtatnám... mert 10e pont különbség óriási az 5-en, de szinte semmi a 2-on, vagy az 1/a-ban...
Az óriásnak azért nem piszkálnám amúgy a sziesztáját, mert csak annyi változna, hogy ugyanúgy sokáig tartana szétszedni teki lopással, mint ahogy most is sokáig tart (tehát pont ezért nem igazán befolyásolja a dolgot, hogy most 40 tekit, vagy 20-at lehet csak ellopni tőle)...
És születnek emberek.
|