View Single Post
Old 03-07-2008, 20:27
Survivor Survivor is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
A Súgó segítséget nyújt a játék elkezdéséhez.A tekikopást sztem tudni kell, de a csorgást nem.Ha vkinek sikerül annyit összegyűjteni, az tudja hogy mikor csorog.
Kivéve a gyevi bírót.

Ha úgyis vérprofi vagy mit izgat az, ha a súgóból a lúzerek is tudni fogják a játékszabályokat.

Nem szabály...akkor meg mi? A limit az szabály. Ha van egy limit, ami fölött nem tárolhatsz semmit a diszkeden, akkor az a szabály, hogy e fölött nem tárolhatod. Jól néznénk ki, ha minden játékot befolyásoló tényezőt a súgón kívül tartanánk. Akkor tulajdonképpen játszanának tovább az őstagok, akik mindent tudnak a játékról.

Javaslom gyűjts össze még 30 ellenzőt és biztosan nem fog belekerülni a súgóba ez a szabály.

Egyáltalán nem ide tartozik, de azért leírom. Kb. 10-12 napja írtam a suppra, mert körváltáskor a klán minden nem termelő tagjánál elmentek az emberek. Utánakérdeztem, még legalább 3 klánnál fordult elő ugyanez. A support megerősített benne, hogy ez a dolog igenis előfordulhat. Lehetséges, hogy bizonyos részei a körváltásnak kimaradnak, sőt akár az egész körváltás is. Így aztán kimaradt a gabonakivétel és a nyersanyag berakás. El is mentek az emberek. Senki nem örül neki, de technikai okai vannak. Megértettem.

Ez szabály? Nem szabály. Benne kell lennie a súgóban? Nem feltétlenül. Mert akinek feltűnik az majd úgyis megkérdezi és szétüvölti a fórumokat, hogy mi történt. És ez lényegesen ritkább, mint mondjuk a túlcsorgás a jelek szerint. Hiszen erre az általam megkérdezett kb. 10 A-s tagból senki nem tudott magyarázatot adni. Ezt a kitérőt azért írtam le, mert vannak bizonyos dolgok, amiknek technikai okaik vannak, de gyakorlatilag a játékos szemszögéből Vis Maior. Ezeket baj lenne beleírni a súgóba. De amik előfordulhatnak, mert a program írásánál észszerű okok miatt szükség volt rá, azok bizony szabályok.