View Single Post
Old 03-07-2008, 14:35
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Mondd azt, hogy a 3. valamelyik csoport 1000 országából 100 ezzel "szenved"! Mert nem hiszem el! Mert tolvaj voltam ott legutóbb, és nem igazán láttam ott ilyesmit...
És akkor mint azt olvashattad is, elenyésző azok száma, akiket ez érint, és a legtöbb esetben ők tudnak is róla!

Ez évek óta így van, és mint kiderült egy hét éves rutinnal rendelkező játékos nem tudott róla. Szal nem kell itt csoportonkénti 10% meg semennyi se.

A játék fórumán leírtam már, hogy én viszonylag korán, kezdő koromban tudtam meg, hogy van ilyen limit, és mekkora. Viccesnek és feleslegesnek találtam a dolgot. Úgy voltam vele, hogy jópofa ez, szabunk egy limitet, de akkorát ami senkit nem befolyásol, mert annyi pénze úgysincs senkinek. Aztán idővel rájöttem, hogy pedig dehogynem

Szal én nem hiszem, hogy bármilyen kezdőt is elriasztunk azzal ha betesszük a súgóba a limitet. Meg egyébként is marhaság ilyenen vitatkozni. A súgó tartalmazza a játék szabályait, ami lényeges annak benne kell lenni, mert különben senkinek nincs honnan tudni. Azaz ha már van limit, annak vita nélkül helye kell legyen a súgóban, különben esetleg Survivorék elkezdhetnek vergődni, hogy kérik vissza az elvesztett értéket, mert ők ugyanis töviről hegyire elolvasták a súgót, betéve tudják minden passzusát, és mégis csorgott a pénzük. Csak szólok, fórumozni nem kötelező, nem lehet arra hivatkozni, hogy de hát a külsőn milliószor le van írva...