View Single Post
Old 03-07-2008, 07:59
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

5. szinten is simán szétcsorgok... (Normálban is.)
Úgyhogy ha már bekerül, szerintem se az A súgójába kerüljön.

Survivor:
Egyedül is szét tudlak csorgatni, mert ha van nálad 2 mrd, és én felveszem a cuccodat 4 mrd-ért, akkor az a 2, ami nálad volt, az "sutty", megy a kukába... Buktál 2 mrd-t. Én meg kiteszem a 4 mrd értékű cuccot ugyanannyiért, amennyiért vettem. Tehát én nem bukok, mert ha felvásárolják a cuccodat (ami már az enyém), akkor nekem 4 mrd-re megy vissza a lóvém. ha pedig nem vásárolják, akkor van annyi cucc tartalékom. Itt csak és kizárólag te buktál be 2 mrd-t. Normál csoportokban 2 mrd csorgás okozhat problémát. (Mint azt ez a topic is mutatja.)
Mindazonáltal szerintem ez felesleges dolog még mindig, hiszen szerintem külső belső fórumon nap mint nap szó van ilyesmiről, tehát aki végignyom 5 csoportot, és nem tud erről, azt nem is érdekelte annyira. (Boccs, nem bántani akarlak, de az A-ba feljutni kb 1 év, ha kényelmesen játszik az ember. 1 év alatt nem jött rá az illető?)
Na mindegy.
Mivel a többséggel együtt Ati is az igenre szavazott, be fog kerülni a súgóba szerintem a 7.0-val.
Úgyhogy tartom magam a korábban leírtakhoz. Bekerülhet, szerintem felesleges, de ha már bent lesz, akkor sem fog zavarni.

Úgyhogy hajrá!
Sponsored Links