Egy konkrét mennyiségek nélküli recept

bocs, de mikor hogy csinálom, attól függően mekkora adagokat sikerül vennem
1 brokkolit feldarabolok, és sós vízben megfőzöm, de nem teljesen puhára.
1 egész csirkemellet feldarabolok, icipici olajon megsütöm, de csak míg fehér nem lesz, nem szabad sokáig, mert rágós lesz, sóval borssal ízesítem. kiszedem a csirkemelleket egy tálba, a maradék csirkés olajhoz öntök még egy kevés olajat, és kevés liszttel sűrű csomómentes masszává kutyulom. ezután felöntöm a főzőtejszínnel, amit folyamatosan kevergetek, hogy nehogy becsomósodjon. Amint benne van az egész, addig főzöm, míg elkezd sűrűsödni, akkor beledobom a husit, és a megpárolt/megfőzött brokkolit. pár percig még hagyom főni, hogy átjárja az íz.
Érdemes kicsit hagyni állni, mielőtt megesszük, hogy igazán elkeveredjenek az ízek

Tésztával kiadósabb, de rizzsel is nagyon finom

Ha a csirkemellünk több, mint a brokkoli, és több zöldséget adnánk hozzá, borsót is lehet hozzá adni
Jó étvágyat
