Quote:
Originally Posted by Princ
A súgót sztm nagyon kevés új játékos olvassa ki, mert túlságosan nagy (1). Inkább hasonlít egy játékleírásra, viszont abból a szemszögből nézve meg mindenképp hiányos. Nem csak a 4,2 mrd miatt, vagy az olyan kuriózumok miatt amit Gee emleget. Sokkal gyakrabban fordulnak elő olyan események, akciók, amiknek a pontos eredményét csak múltbéli ismeretek alapján lehet jósolni, tudni.
Mivel ezekkel a számokkal kapcsolatban eddig az általános hozzáállás az volt, hogy "saját magadnak kell kitapasztalni" (2), itt is legfeljebb annyit tartanék célszerűnek megemlíteni, hogy 'országod kincstárában csak korlátozott mennyiségű arany halmozható fel'. (vagy hol is? )
Ha szerepelne a pontos összeg, az összetéveszthető lenne vmi ronda sormintával, ha meg mégis elolvassa vki, bele se kezdene a komoly játékba, mondván h neki annyi úgyse lesz (3). Nekem biztos csökkentette volna a kedvem, mert túl korán olvashattam volna el ezt a részt. 
|
Bocsi de nem értek egyet veled. (1) Aki nem olvassa el a súgót azt nem is zavarja ha ez szerepel benne, aki viszont veszi a fárdtságot hogy végigbogarássza az szerintem jusson belőle minnél több infóhoz. Mert így valamelyest csökken a hátránya azokkal szemben akik már évek óta játszanak. (2) A "saját magadnak kell kitapasztalni" elv azzal nem sérül hogy itt megtalálható ez az infó? Nem értem miért ne lehetne benne a súgóban is. Azt elég durva tanúlópénznek tartom azt hogy hosszú hónapok gyűjtögetése, harácsolása vesszen el azért, mert valaki nem olvassa a külső fórumot. (3) Van ennél sokkol rondább sorminta a súgóban, lsd. felfedezés súgó. Ott a 2948 hekis szám nem veszi el az újak kedvét? (Szerintem azt sokkal nehezebb elérni mint a max. pézt.) Mellesleg szerintem ez, pont hogy meghozza a kedvet mert az a hatást kelti hogy nem lehet a végtelenségig elhúzni a többiektől. Egy szó mint száz, szerintem jó ötlet hogy kerüljön be a max. pénz a súgóba, vagy legalább is az hogy van ilyen és a részleteket a külső fórumon meg lehet találni