Teljesen jó a 4g-s proci.

Ráadásul egy elég jó széria is, nem szokott vele gond lenni. (nagyon nagyon keveset visznek vissza abból a szériából a boltokba, hogy hibás)
régi játékok:
tegnap vettem meg a Starcraft, a Diablo 2-t, és a Warcraft 3-at... (Kiegészítőkkel együtt persze...) Összesen 9970 Ft volt. (Starcraft Gold 1990, Dio2 Gold 3990, Wcraft3 Gold 3990.

) régi álmom volt, hgoy ezek eredetiben díszelegjenek nálam... Csak hát megjelenés után sose lesz lóvém 15k-t adni egy játékért.
Vissza a témához:
4G-s procin a 'mai játékok' (2006-2007-2008 megjelenésűek) is elfutnak gond nélkül. (Nyilván, ha van mellette elég memória, meg egy jó VGA kártya. De a 4 g proci elég nekik!)
Szóval nem lesz vele gond.
Oprendszer:
Nem vagyok meggyőződve, hogy a régi játékok elfutnak 64 bites oprendszerrel. Visztával szerintem egyáltalán nem fognak futni. 64 bit-es XP-vel van rá esélyed, nálam futnak amiket eddig kipróbáltam. (Tény: elég kevese próbáltam ki!)
Viszont a tényleg régi játékok pl XP-n se futnak már jól... Szóval mindegy, hogy 32 vagy 64 bites a rendszer! (Legalábbis úgy vettem észre, ez kevésbbé befolyásoló tényező.)