View Single Post
Old 03-05-2008, 23:56
TDK TDK is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

alapvetöen az aktiv oritulajdonosok különbözö trükkökkel ezután is megoldják a tartalék kérdését.
majd a runa ára jelenlegi sokszorása nö, mert abban lesz a tartalék.
vagy a katipiacon tartalékol, és ha vipes gondja sincs vele több.
vagy a szövitárs/ismerös belép, és lekezeli.
stb., nem sorolom tovább.
az biztos, a körönkénti kopással több teki fog kopni, mint a 19 körönkénti kopással. többet kell éjszaka felkellni, csak mert nem lehet benthagyni az oriban pár órára.(aki ez utóbbi álitást tagadja, annak van egy javaslatom, létezik egy gondolkodás nevezetü fogalom, ideje elkezdeni, és addig nem hülyeségeket irkálni)

a játék játszhatóságát szerintem alapvetöen rontaná, de én csak a saját helyzetemböl tudok kiindulni és nekem nagyon nem jó ha bevezetik ezt a változást, ezért nem támogatom.
tartalékolhatnék ugyan a kati v. a nyerspiacon, de egészségügyi helyzetem miatt elöfordulhat, hogy bármikor beüt a krach és muszáj szabiznom(az egészségügy reformja sajnos még nem biztosit netelérést a kórházi ágy mellé).

gondolom sokan vannak, akinek a szabi nem csak menekülés, hanem egy idöre kényszer.
sokan vannak, akik nem tudnak bármikor a gép elé kerülni.
stb.
-a körönkénti kopás ellen az ellenérveket sokáig lehetne sorolni, mellette szólót viszont nem láttam túl sokat.

arra a kijelentésre pedig, hogy a piac nem raktár, csak az jut eszembe, a király nem meztelen, a király nem meztelen...
innen nézve azóta csupasz, amióta elkezdtem a játékot, és az nem tegnap volt.