Quote:
Originally Posted by Ati
Off: amikor olyan levelek mennek supportra, hogy "valami hiba történt, és segítsünk, de nem tudja pontosan, hogy mi volt a hiba, mert nem olvasta, de biztos hiba volt, mert piros volt a háttere"... nos akkor nem segítene ez az égvilágon semmit.  Vagy javaslatként felmerült, hogy a küldött mnt-k legyenek más színűek az események között, mert így nem veszi észre, ha ugyanolyan színnel van írva, mint a többi esemény... Úgyhogy ez az indoklás kilőve.
|
azért ha lát olyan üzit h elérted a max limitet, ezért buktál X pénzt, akkor csak utánanéz mi is lehet. abban igazad van, h én feltételeztem h látja.
ugyanakkor ha az ember elbukik sok pénzt, akkor már csak megnézi az eseményeket. bááááár (és most itt beugrott az egyik userem arca és szövege munkahelyről /off: "fél órája szívok és 5x indítom újra a gépet és nem megy megint ez a xar rendszer." a képernyőn a non-system disk felirat díszelgett, amit a meghajtóban felejtett floppy okozott...

mondjuk ennek ellenére ha szavazós lenne az esemény (is) én akkor is támogatnám.