Quote:
Originally Posted by Ati
Már másodszor jutok oda, hogy oké, sikerült meggyőzni arról, hogy ez túl nagy változás a legtöbb embernek, úgyhogy hagyjuk úgy, ahogy most van....... és akkor jön valaki, aki ismét feléleszti bennem a lángot, hogy márpedig a körönkénti lenne az ideális.
A legújabb eset, hogy jajjj, nem akkor volt a körváltás, amikor ő gondolta, hogy lesz, úgyhogy kopott egy csomó tekercse, azonnal adjuk vissza. Tipikus esete annak, amikor nem arra vannak a játék egyes funkciói használva, amire valók. Ha valakinek tekercsei vannak, akkor teljesen normális dolog, hogy azok kopnak is. Szépen néznénk már ki, ha a többmillió tekercs nem kopna...
|
És egy ilyen szerinted elég ok egy ekkora változtatásra? Ezen az alapon majd reklamálok mikor legközelebb rosszul számolom ki a kajaigényemet, és elmegy egy csomó seregem, hogy add vissza

Akkor mit változtatsz meg, hogy ilyen ne fordulhasson elő? Én is rosszul számoltam, kétszer koptam mire kijöttem védelem alól, buktam egypár milla tekit, de benyeltem és kész. Mint sokan mások. Attól még nagyon rossz lenne ha a körönként kopva elvinné az ember tartalékát.