View Single Post
Old 04-19-2006, 16:25
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by drhb
Amúgy nincs is értelme a szavazásnak, mert ha valaki tolis, akkor természetesen ellene szavaz, ha gnóm vagy óriás, akkor szintén, hiszen pont azért jók, mert nem lehet(vagy nehezen) lelopni a tekijüket. A gnómok, óriások és tolvajok pedig kiteszik az 1/A-t nem számítva a játékosok 60-70%-át. Szóval ha aránytalanság van a játékban, akkor nem lehet szavazással megváltoztatni, mert a játékosok, akik a jobb fajt vagy felállást választották, nem szeretnének lemondani az előnyükről.
Ez így szerintem nem teljesen igaz. Én általában tolis vagyok, de amellett szavaztam, hogy változtatni kéne, mert szerintem is nagyon erős a tolisok tekilopása.
Ezzel nem feltétlen beszélek magam ellen, hiszen ha jó tolis vagy, akkor úgyis csak olyanra mész, akitől van is mit ellopni. És az ilyenek általában nehezen lophatóak. Tehát nem lopja őket sok ember (nem valószínű, hogy egy erős tolvajt sokan lopnak).

Ha a javaslat úgy válna valóra, hogy az első lopáskor még nem nagyon aktiválódik az autóvédelem, akkor abba szerintem a legtöbb tolvaj bele fog menni. Mert - csak mondok egy számot - mondjuk az eredetileg elopott mennyiség 80-90%-át lopja el, ami szerintem elhanyagolható különbség, és ezzel kapnak saját maguknak is védelmet.

Ez nekik is érdekük.

Pl félelf az illető, leölik az összes toliját, leviszik 0%-ra a készültségét, és nekiesnek. Akkor őt is kb 5mp alatt 3 félelf szétkapja darabokra. Ha ez be lenne vezetve, a tolisok is védelem alatt lennének... Pont az a kaszt, aminek - talán - a lejobban számít a tekercs és lejobban kell védeni azt.