Thread: elismertség
View Single Post
Old 03-02-2008, 19:17
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post
Oké... visszamenőleg is látszani fognak? Vagy ami engem érdekel, azt mentsem le amíg tudom és meddig van erre lehetőség, mert akkor neki is állok?!?

Goldy, igen ez egy közösségi fórum. És annak is kell kezelni, az hogy a játékhoz tartozik más dolog. Kaptam hódos témákban is pontot, nem egyet, és nem mindig ugyanattól a 20 embertől... És adni is általában olyanoknak adtam, akik megérdemlik, pirosat zöldet egyaránt és nem nagyon válogattam, ha valakit amúgy bírtam, de olyat írt vagy tett, ami nem tetszett, akkor ugyanúgy megkapta a pirosát. Ugyanúgy a hódos témákban, mint azon kívülis. Megjegyzem Remy emlegette Csokibácsit (Bocsi, hogy én is vele jövök), szerintetek, ha hódos témában lehetne csak pontot szerezni neki mennyi lenne? Na ezaz... Remy értelmezésében akkor Ő is érdemtelenül kapta a pontjai legjavát...
(Vagy ha ő kiérdemelte azzal, hogy segített másoknak, vagy poénos linkeket osztott meg velünk, akkor az miért ne érdemelhetné meg, aki megmosolyogtat vagy épp alkot valamit?)
Mi lenne ha nem probalnad megmagyarazni, hogy en mit gondolok? Engem az zavar(t), ha vki a haverjaitol kap csak ugy, vagy kereget....
Valoban, regebben az is zavart, hogy viccekert kaptak az emberek...

De most meg mar abszolut nem izgat. Szoval jo lenne, ha nem probalnal az en fejemmel gondolkodni, ugysem fog menni...