03-02-2008, 18:53
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az utóbbi 1-2 hónapban a kiosztott elismertségek 90%-a két kategóriába tartozik:
- "kunyerálás"
- havernak adott elismertség, teljesen mindegy melyik beírásra, csak legyen. ha beköszönt reggel, akkor arra már jár is neki az elismertség
A maradék kb 10% a valós. Ezt az arányt kár támogatni.
Vannak nagyon jó kis modulok, amik egy-egy beírásra adnak elismertséget. Így láthatóvá válik az is, hogy XY a "Jó reggelt!" beírást tartja a világ legcsodálatosabb beírásának, és mint ilyen, igen hamar mehat a mellőzött felhasználók közé. 
|
Oké... visszamenőleg is látszani fognak? Vagy ami engem érdekel, azt mentsem le amíg tudom és meddig van erre lehetőség, mert akkor neki is állok?!?
Goldy, igen ez egy közösségi fórum. És annak is kell kezelni, az hogy a játékhoz tartozik más dolog. Kaptam hódos témákban is pontot, nem egyet, és nem mindig ugyanattól a 20 embertől... És adni is általában olyanoknak adtam, akik megérdemlik, pirosat zöldet egyaránt és nem nagyon válogattam, ha valakit amúgy bírtam, de olyat írt vagy tett, ami nem tetszett, akkor ugyanúgy megkapta a pirosát. Ugyanúgy a hódos témákban, mint azon kívülis. Megjegyzem Remy emlegette Csokibácsit (Bocsi, hogy én is vele jövök), szerintetek, ha hódos témában lehetne csak pontot szerezni neki mennyi lenne? Na ezaz... Remy értelmezésében akkor Ő is érdemtelenül kapta a pontjai legjavát...
(Vagy ha ő kiérdemelte azzal, hogy segített másoknak, vagy poénos linkeket osztott meg velünk, akkor az miért ne érdemelhetné meg, aki megmosolyogtat vagy épp alkot valamit?)
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 03-02-2008 at 18:59..
|