A tornyok működtek, addig nem volt egyáltalán emberhiányom.
Hát, ha minden él, akkor elméletileg meg kellett volna fognom, még azt is rászámoltam, hogy előző körben én voltam nála, leütni, és így neki már élt a felfelé támadás bónusza.
Nem tudom, utólag mindegy is, csak szíven ütött :]
Persze, jogos, nem mondtam, hogy bárhol megoldható, de teszem azt, ahol én vagyok, itt akár 3k-3,5k pontkülömbségek akár a 2 kör határai
Ott belefér 1, talán még 2 pusztítás is feletted a 2 kör peremén, harmadszorra meg mehet a földre ütés már csak a rugalmas elszakadás miatt, és mehettél úgy legalább 1x + földre, hogy felfelé támadtál.
Szerintem nehezebben épül vissza 200 épületet és még 100-at jobban hiányol, mintha mészárlok. Az emberek gyorsan visszajönnek, a tolvaj meg azért relatíve könnyen pénzhez jut, már csak tartalékokból is, ha épp nincs nála már eleve pénz. És ha figyel, mire a seregeid hazaérnek, vehetik kezükbe a vödröket és oltogathatják az égő házakat.
Tényleg nem általános mindenhol és nem mindenhol megoldható, értem én. Ott valóban a mészárlás a megoldás. Egyértelmű, hogy közel magad alá ütni több mint szerencsétlen.
|