View Single Post
Old 04-19-2006, 13:34
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by drhb
Amúgy nincs is értelme a szavazásnak, mert ha valaki tolis, akkor természetesen ellene szavaz, ha gnóm vagy óriás, akkor szintén, hiszen pont azért jók, mert nem lehet(vagy nehezen) lelopni a tekijüket. A gnómok, óriások és tolvajok pedig kiteszik az 1/A-t nem számítva a játékosok 60-70%-át. Szóval ha aránytalanság van a játékban, akkor nem lehet szavazással megváltoztatni, mert a játékosok, akik a jobb fajt vagy felállást választották, nem szeretnének lemondani az előnyükről.

Egyik orimmal 5-ös csoport felső részében még 800 alatt is viszik a tekijeimet, úgyhogy nem csoda, hogy szívesebben játszok inkább gnómmal.

Az is elgondolkodtató, hogy kiküldöd a sereget, akik a könyvtári szakirodalomnak köszönhetően jól értenek a haditudományhoz, majd mielőtt megérkeznek, a hátországban kirabolják a könyvtárakat, ezért a katonák elfelejtik a megtanult hadi módszereket, és eszetlenül harcolnak

A szavazásnak ilyen téren tényleg nem sok értelme van, de a lényeg itt pont az, hogy nem a fajok előnyét vesszük el, hanem a többi fajt is játszhatóvá tesszük... és ez mindenkinek az előnyére válik, hisz sokkal szinesebb lesz a paletta és aki esetleg nem akar gnómmal vagy óriással játszani, az is élvezetet fog találni a játékban...

Amúgy a haditervet is tekercsen tárolják, szerinted mennyire vernek meg egy olyan sereget, akinek a teljes hadi tervét ellopják és felkészülnek rá? De ebbe nincs értelme jobban belemenni, hisz ez mégiscsak egy fantasy játék...
És születnek emberek.