View Single Post
Old 04-19-2006, 11:34
Mike zoostorm
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Ati
Félelf vagyok, szövik nélkül úgy szétkapnának, mint a huzat. Így is, csak így a szövik meg tudják bosszúlni valamelyest, vagy kevesebben próbálkoznak be emiatt. Szerintem MF-ként egy tolis ország nemigen tud megélni, csak iszonyatosan nagy szerencsével és rengeteg mnt-vel.
Szamitottam valami ilyesmi kezdesre, ugyhogy most jon az en sztorim..
Torpe voltam , es ha jol emlekszem 4 tolis orit szedtem szet, akik toroltek is.. Sajanos nem ez volt a szandekom csak addig meszaroltam mig be nem tudtam menni egy toprevel egy felelfhez hogy viszaszedjem a tekijeimet amit hulye mod lehuzott rolam... szovibe voltunk mindketten, de nalam ketten szabiztak egyik hadis meg csak estenekent volt egy ket orat. tehat egyedul nyomtam a sracot, az o szovije meg 4-5 korre volt fentebb.. onnan tul sokat nem tudtak csinalni, meg egy het mulva jksz miatt ki is raktak oket , de a lenyeg hogy rohadt sok tekit lehutak rolam , es nem tudtam visszaszedni, hadiskent meg egyszeruen nem tudtam annyit nyomulni, mert sok gyer ori volt, semmi penzel...
Ez persz az 5 os szinten volt, de mar ott feltunt hogy az osszes tolis tele van lovelval es meg mellette viszik a tekimet mint allat...ez nem tetszet nekem..