View Single Post
Old 04-19-2006, 10:22
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
amig a B-ben voltam, eleg sokan foglaltak foldet a tolisoktol. lennebb ez telleg igaz, ott telleg elsoosztalyuak a tolis orik.

nyehh, atolvastam meg1* a topicot. Senki, te iranyitottad a temat a tekis dolog fele. az elejen meg nem szoltak hozza, de amikor szepen osszefoglaltad a gondolataidat, akkor mindenki orvendezett, hogy milyen jo.
egyebkent EN inkabb arra szavazok, hogy a tolik keszultsege is jobban csokkenjen a tavolsag fuggvenyeben, a varikeszultseghez hasonloan.
igen, én vetettem fel, hogy mi lenne ha egy ilyen általános megoldásban gondolkodnánk, mikor belegondoltam hogy ha a piac elveszi a törpe fajivarit, akkor törpével mi legyen és bejöttek a tekik, meg hogy védjük őket valahogy, innen meg eszembe jutott az ember hadisos topic ahol megint az egész a tekikbe fulladt bele... Nem a fajokkal van a baj, hanem a tolisok korlátlanul lophatnak tekit és ez nem anyagi kár csak, hanem minden téren hazavágja a tekire lelopott országot. körváltikor lelopnak, lehetőleg közbe, és elmegy a sereged eladás nélkül. velem megcsinálták. 3 hullámba leléptek a seregeim, mert a HT már nem foglalkozott velük, én meg nem tudtam hova kapni. 20mp alatt megdarálták az orszgom 30%át... nem örültem.
ilyenkor esély sincs semmilyen trükkre amit elsüthetnél... 1/Aban könnyű persze, de az más világ ahogy mondták mások is. ezen kellene változtatni. a tekilopás teljesítményének csökkentésével, és a távolság ilyen hozzászámításával. az is megoldás. vagy a kevesebb tekercsbónusz.
és úgyse lesz bevezetve egy ilyen rövid időn belül, pláne nem holnapra, szóval át lehet állni seregre mint tartalékra. azt legalább nem lopják el, és a HT kiteszi a piacra magától, hogyha hazajön, nem?

Last edited by Senki; 04-19-2006 at 10:24..