Quote:
Originally Posted by Rebellis
1:-) Nem személyeskedésről szól ez itt. (én nem kívánok élni ezzel, érveléskor)
2:-) Meg nem a játékomról. (lehetne a tiedről is adott esetben)
3:-) Szájbarágósan, ahol ezt le írtam, 24 körből jön vissza 7 féle piacon kinn lévő nem tartalék hanem eladásra kitett teki:-) (nevezzük így) 7 különböző időpontban mert bármit csinálsz szét csúszik...5 piaci belépésed van,(most ugye nincsenek hátrányban adott esetben azok akiknek nem lehet valami oknál fogva vipjük mer akkor csak 3 belépés!!) kénytelen vagy legalább hármat össze várni,hogy vissza tedd.Közben lehet kopás ami nagyobb veszteség, mint a körönkénti esetben.
Továbbiakban is álok rendelkezésedre,ha nem voltam elég kimerítő és kérdésed volna az én elgondolásomat illetően.
Amúgy mivel megrögzött gnóm vagyok köztudottan,nekem több van és több is kopik:-) Csak csendben súgom meg,hogy nekem is van tartalék és tekiben,bár nekem nem sok csak annyi amennyit elégnek tartok a haladáshoz és adott esetben a konfliktus kezeléséhet.
|
Nem személyeskedésnek szántam, bocs, ha annak vetted. Te magad jelentetted ki ebben a topicban több ízben is, hogy neked mindegy, úgysincs tartalékod.
Összevársz hármat, összevárhatsz hetet is gond nélkül, ugyanis tudod mikor fog kopni, és még előtte kirakod piacra az egészet. Ha körönként fog kopni, akkor ezt már nem ilyen egyszerű, döntened kell, melyiket hagyod bekopni, és hányszor. A kopásod mindenképpen lényegesen nagyobb lesz mint most.
Az nem érv, hogy de lehet elalszol, és akkor bekopik egyszer egy nagyobb mennyiség, ilyenek voltak, és vannak, sőt még lesznek is. Az ilyenek mehetnek a bakikba vagy a dühöngőbe, és kész