Quote:
Originally Posted by Synkel
Melyik részét? Azt ahol kijelented, hogy nincs és nem is lesz tartalékod, mert te 1k körönként lépkedsz felfele, és a lámákra meg a közismertségedre hagyatkozva próbálsz túlélni? Ne haragudj, de lehet nem épp neked kellene a tekikopás élharcosává lenned, hanem olyannak akinek tekije is van ami kopjon.
|
1:-) Nem személyeskedésről szól ez itt. (én nem kívánok élni ezzel, érveléskor)
2:-) Meg nem a játékomról. (lehetne a tiedről is adott esetben)
3:-) Szájbarágósan, ahol ezt le írtam, 24 körből jön vissza 7 féle piacon kinn lévő nem tartalék hanem eladásra kitett teki:-) (nevezzük így) 7 különböző időpontban mert bármit csinálsz szét csúszik...5 piaci belépésed van,(most ugye nincsenek hátrányban adott esetben azok akiknek nem lehet valami oknál fogva vipjük mer akkor csak 3 belépés!!) kénytelen vagy legalább hármat össze várni,hogy vissza tedd.Közben lehet kopás ami nagyobb veszteség, mint a körönkénti esetben.
Továbbiakban is álok rendelkezésedre,ha nem voltam elég kimerítő és kérdésed volna az én elgondolásomat illetően.
Amúgy mivel megrögzött gnóm vagyok köztudottan,nekem több van és több is kopik:-) Csak csendben súgom meg,hogy nekem is van tartalék és tekiben,bár nekem nem sok csak annyi amennyit elégnek tartok a haladáshoz és adott esetben a konfliktus kezeléséhet.