View Single Post
Old 04-18-2006, 18:44
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
"Szabad esetleg megkérdezni, melyik csopikban játszol? Mert szerintem nem ugyanazt a játékot nyomjuk, ha azt állítod, hogy a fajok kiegyensúlyozottak"

ez nagyon fajt. szabad megkerdeznem, esetleg, mennyi ideje jatszassz? kiprobaltal minden fajt?
a B-ben 1000 hekin probald meg kielezni annyira a tolis oridat, hogy 4-5 korrol tovig lopjal egy 10k tolis torpot. szerintem nem marad meg sokaig az az ori olyan formaban, ahogyan te kielezted.
ha szted olyan jo az ember, legyel az, es hagyjad a fenebe a torpet...

ez a tema tipikusan olyan tema, hogy "nem tudok EN az illeto fajjal jatszani, valtoztassunk rajta." nem ertem, eddig nagyon sokan dicsertek a torpet...

Hogy tudd, nem ember, hanem elf vagyok 1k hekin. És nem négy, hanem sokkal több körről lopom le a csoport nagyobbik részét, és eddig komoly bántódás nem ért. Olykor kimérgezik 1-2k tolimat, de ugye B-ben ez aprópénz Ugyanakkor B-ben is ha körbenézel, tele van minden óriással és gnómmal, az ork pedig nemrég lepattant az óriás varisomról, pedig későn vettük észre, és nem tudtunk helpet küldeni. Szegénynek nem nagyon maradt tekije az ütéskor... És gyanítom erre a sorsra jutna a töpe, meg bárki más akinek nincs rohadt komoly tekivédelme...