"Téged biztos MF félelfek loptak, vagy ha nem, akkor nagyon rossz szöviben voltak."
ezt nem teljesen ertem... emlitettem valahol az MF szavat? en szoviben voltam. es mindenki, akirol beszeltem. es igenis jo szovi voltunk mi is, es az ellenfel is. gondolom, hogy a szovid ki szokott allni melletted... de ti sem gyurhattok le mindenkit.
amikor B-ben voltam, nem leteztek tolis emberek. most a torpenek kell sztem atlagon foluli toli, es kivancsi leszek, melyik ember fog akarmit is lopni 4-5 korrol.
Senki: en a magyarban nem fogok oriassal meg gnommal jatszani (a romanban varis orias vagyok, mert ki akartam probalni, milyen, ha TE latod az egesz kornyeket). hol az elvezet, ha nem lophatsz tekiket? hol az elvezet, ha nincs kihivas? 2 orival jatszom. az egyik orim ork (5-os szinten, ahol nagyon sokan mondjak, hogy gyenge faj), a masik torpe. ki akarom probalni, mert sokan dicserik. ha eddig dicsertek, miert kell valtoztatni rajta? sem a specvari valtoztatasaval sem pedig azzal nem ertek 1et, hogy a torpenek alapbol legyenek + bonuszai, hogy ne kelljen annyi tekit irjon. szerintem a fajok a mostani felallasban elegge kiegyensulyozottak.
|